لیست اختراعات بابك هاشمي
ساخت نانوكامپوزيت ماتريس آلومينيم بااستفاده ازنانو ذرات سيليكا به روش اتصال نوردي تجمعي
سيلاژي جهت تغذيه ي دام هاي داشتي ارائه شده است. اين سيلاژ كه از پسماند هاي زراعي، باغي و كارخانه اي توليد مي شود، حاوي فيبر و مواد مغذي قابل قبول براي تغذيه ي دام مي باشد كه مي تواند علاوه بر مقرون به صرفه بودن، مشكل كمبود علوفه براي دام ها را نيز مرتفع سازد. بسته بندي اين سيلاژ توسط دستگاه هاي سيلاژ بگر انجام مي گيرد، به صورتي كه پسماند ها كه داراي خصوصيات شيميايي و فيزيكي متنوعي هستند، مي بايست جهت قرار گرفتن در يك محيط مطلوب براي تخمير آماده سازي شوند. اين آماده سازي شامل ورقه ورقه شدن، ريز شدن و فرآيند فشار آب گرم مي باشد. همچنين به منظور تسريع فرآيند تخمير و ايجاد شرايط پايدار و جلوگيري از تخمير ثانويه و فساد ميكربي و قارچي، بايد از مواد جاذب رطوبت، مواد سرشار از قند محلول، مواد ريز بافت، كربوهيدارت هاي ساختماني حاوي بافت ژلاتينه، ممانعت كننده ها و تحريك كننده هاي تخمير در سطوح داخلي و بيروني محصول استفاده نمود. به طور كلي يكي از راه هاي موثر جهت تامين تمام نياز هاي غذايي دام داشتي و عدم نياز به خوراكي ديگر، استفاده از اين سيلاژ مي باشد.
روش پيروليز پاششي فراصوتي به طور گسترده در صنعت براي توليد ذرات ريز و فيلم هاي نازك مورد استفاده قرار گرفته است. اين تكنيك به دليل ساده بودن دستگاه ها ، پيوستگي و قابليت توليد در مقياس انبوه مورد پذيرش بوده است. به طور كلي USP شامل واكنش هاي حرارتي آيروسول (به معناي قطرات جامد يا مايع معلق در گاز) توليد شده به وسيله Ultrasonic Nebulizer جابجا شده در يك گاز به سمت كوره مي باشد.با توجه به مزاياي بسيار مهم اين روش از قبيل كاهش هزينه،انرژي،زمان و.. نسبت به ساير روش هاي توليد نانو ذرات و پوشش هاي نانو دستگاهي طراحي شد كه بتوان توسط آن نانوذرات وپوشش هاي نانو بسياري از مواد را توليد كرد.از اين دستگاه ميتوان در تمامي مراكز تحقيقاتي ،پوشش دهي،توليد نانو ذرات،توليد نانو كامپوزيت،آزمايشگاهها وصنعت پوشش دهي در كارخانجاتي كه نياز به اين صنعت دارندمانند صنعت ساخت لباسشويي،ساخت يخچال و....استفاده نمود.از نانو ذرات توليد شده مي توانيم در پروژه هاي تحقيقاتي گوناگون از قبيل استفاده از اين نانو ذرات براي عملكرد ضدميكروبي،خاصيت فتو كاتاليستي،سنسورها،كاربرد هاي لايه نازك و...استفاده نمود.با توجه به آب بندي بسيار مناسب مخزن و محفظه و ساير اتصالات دستگاه، ايمني بسيار مناسبي ايجاد شده و مسموميت به مقدار بسيار زيادي كاهش داده شده است.
با توجه به محيطهايي كه جرثقيلهاي سقفي در آنها استفاده مي شوند همواره خطرات احتمالي زيادي متوجه كاربران اين گونه دستگاهها مي باشد چرا كه در اغلب اوقات بارهاي سنگين توسط جرثقيل جا به جا مي شود و كاربر نيز با توجه به اتصال دستگاه به بدنه جرثقيل به ناچار در نزديكي بار متصل به جرثقيل ايستاده و در صورت بروز مشكلي در اتصالات نگهدارنده بار امكان سقوط بار و صدمه ديدن فرد بسيار زياد است بعلاوه در مورد بارهاي با ججم زياد امكان جابه جايي دقيق بار در فاصله نزديك به آن بسيار مشكل مي شود. همچنين دسته كنترل اين جرثقيل ها بوسيله كابلي كه به جعبه برق آنها متصل است به حالت معلق در ها بوده كه اين امر خود موجب صدمه ديدن دسته كنترل در محيطهاي كاري صنعتي مي گردد.
پيشرفت تكنولوژي از نياز به افزايش دقت سرعت و همچنين كاهش دخالت انسان در كارهاي مختلف ناشي شده و مي شود اين پروژه به نوعي يك پروژه مهندسي پزشكي است و بدين صورت عمل مي كند كه براي سرمي كه جهت تزريق بيمار تعبيه مي شود تعداد قطره تزريق شده در دقيقه و همچنين حجم مايع تزريق شده تا آن لحظه را محاسبه كرده و بر روي نمايشگر به كاربر نشان مي دهد.
نوشيدن آب آلوده، آبياري زمين هاي كشاورزي با آب آلوده، راهاسازي پساب آلوده صنايع مختلف در طبيعت اثرات زيان باري بر سلامت انسان و اكوسيستم دارند. به منظور كاهش اين اثران زيان بار، از فرآيندهاي تصفيه آب و پساب استفاده مي شود. فرآيندهاي غشايي يكي از روش هاي مرسوم مورد استفاده در تصفيه خانه ها است كه براي اين منظور، غشاء هاي سراميكي و پليمري كاربرد زيادي پيدا كرده اند. غشاهاي سراميكي در مقايسه با غشاء هاي پليمري عملكرد بهتري دارند، با اين حال مواد، روش ساخت و صرف انرژي زياد در حين ساخت غشاء هاي سراميكي باعث افزايش هزينه ها شده است كه اين موضوع مانع از گسترش وسيع آنها در فرآيندهاي تصفيه شده است. غشاء هاي ژئوپليمري همانند غشاء هاي سراميكي نوعي غشاء معدني هستند كه مشكلات مربوط به قيمت بالاي غشاء هاي سراميكي را بر طرف مي كنند. به صورت محدود، چندين روش ساخت غشاء هاي ژئوپليمري در جهان ثبت شده است كه هريك داراي مزايا و معايبي هستند. در اين روش به دليل استفاده همزمان از تركيب ميكروذرات چنداندازه و تركيب روش قالبگيري با اعمال فشار/ بدون اعمال فشار،با فرايند زينترينگ، علاوه بر كاهش شديد هزينه ها و افزايش پايداري حرارتي، شيمايي و مكانيكي، خواص فيزيكي غشاء ژئوپليمري نيز بهبود يافته است.
موارد یافت شده: 6